gallery/logo vl vierkant

Fysiotherapie Vondellaan

Praktijk van Maatschap Optima Vita

 

Vondellaan 35Ac

2332 AA Leiden

 

071-5761757

info@fysiotherapievondellaan.nl

Corona maatregelen

Update 25 februari 2022

Langzaam gaan we weer terug naar het "oude" normaal. Wij houden ons de komende tijd nog even aan:

- zoveel mogelijk afstand houden

- binnen de 1,5 meter en bij kwetsbare mensen een mondkapje gebruiken.

- patienten mogen een mondkapje op maar dit is niet verplicht.

- als u verkouden bent of andere symptomen hebt vragen wij uw afspraak te verzetten.

 

Update 18 december 2021

De persconferentie was duidelijk: fysiotherapiepraktijken blijven open. Onze therapeuten blijven veilig en verantwoord werken door steeds persoonlijke beschermingsmiddelen te gebruiken en daar waar mogelijk afstand te bewaren.

 

Update 26 juni 2021

Voor fysiotherapeuten vervalt de verplichting een mondmasker te dragen tijdens de behandeling. De gezondheidscheck is welvoorwaarde net als het naleven van de hygienemaatregelen. 

 

Update 16 december 2020

Tijdens de huidige lockdown blijven wij net als andere fysiotherapiepraktijken open. WE houden we ons strikt aan de hygiene maatregelen, moet u uw bezoek afzeggen bij verkoudsheidsklachten en dragen wij een mondkapje. U wordt als bezoeker ook verplicht een mondkapje te dragen en uw handen te ontsmetten bij binnenkomst.

 

Update 28 September 2020

Neus-Mondmaskers.

 

De besmettingscijfers in de regio Leiden lopen snel op, daarom vinden wij het belangrijk om extra preventieve maatregelen te nemen om de kwetsbare groepen te beschermen.

Daarom hebben wij ook als fysiotherapiepraktijk besloten dat wij vanaf heden bij alle behandelingen die binnen de 1,5 meter plaatsvinden neus-mondmaskers zullen dragen naast alle maatregelen die er al waren (zie de eerdere update van 16 augustus).

 

Toevoeging vanaf 2 oktober:

Wij vragen u als bezoeker van ons gezondheidscentrum, conform het beleid van de overheid, uw eigen (niet-medisch) neus-mondkapje dragen in de wachtruimte.

 

Update: 16 augustus 2020

 

De praktijk is sinds begin mei weer open voor fysieke behandelingen. Het is echter wel erg belangrijk dat we ons houden aan extra maatregelen om de verspreiding van het virus te voorkomen.

 

Belangrijk is dat we ons samen houden aan de volgende regels:

 

  • Bij griep of andere luchtwegklachten kunt u NIET naar de praktijk komen, wilt u dan telefonisch contact met ons opnemen?
  • We schudden geen handen.
  • We houden indien mogelijk 1,5 meter afstand.
  • U neemt uw eigen badhanddoek mee.
  • We wassen allebei onze handen voor en na de behandeling.
  • Hoest en nies in uw elleboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes.

 

Als het nodig is, maken we gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen. Mogelijk vragen we u ook om een mondkapje te dragen.

 

Op vakantie geweest?

 

Bent u in een land/regio geweest met de kleurcode oranje/rood als reisadvies? Dan vragen wij u pas een afspraak te maken na de geadviseerde quarantaine periode van 14 dagen. 

 

www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen