gallery/logo vl vierkant

Fysiotherapie Vondellaan

Praktijk van Maatschap Optima Vita

 

Vondellaan 35Ac

2332 AA Leiden

 

071-5761757

info@fysiotherapievondellaan.nl

Algemene fysiotherapie

De algemeen fysiotherapeut is deskundig op het gebied van bewegen. De fysiotherapeut behandelt patiënten die in het dagelijkse leven belemmerd worden bij het bewegen.  Dit kan zijn door pijnklachten, maar bijvoorbeeld ook door verminderde kracht, stijfheid of moeite met het coördineren van het bewegen.

Samen met de algemeen fysiotherapeut werkt u aan meer bewegingsvrijheid en een betere kwaliteit van leven. 

Onze fysiotherapeuten behandelen patiënten individueel. Wij gaan samen met u aan het werk om u zo snel en zo goed mogelijk resultaat te laten behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijkt hij samen met u naar uw wensen, uw lichamelijke situatie en uw mogelijkheden. Met adviezen, oefeningen en fysiotherapeutische technieken streven we een zo optimaal mogelijk bewegend functioneren. 

De laatste jaren gaat veel aandacht uit naar de preventieve gezondheidszorg. Ook daarvoor kunt u terecht bij de fysiotherapeut.

De algemeen fysiotherapeut verwijst zonodig door naar een andere specialisatie in onze praktijk, zoals bijvoorbeeld manuele therapie, psychosomatische fysiotherapie, kinderfysiotherapie, oedeemtherapie of handfysiotherapie.

 Direct een afspraak maken met een van onze fysiotherapeuten? Mail ons of bel ons op 071 5761757 (zonodig even inspreken) en we maken zo spoedig mogelijk een afspraak met u.

Onze algemeen fysiotherapeuten zijn

Robert Loeliger

Robert Loeliger

gallery/attachments-Image-IMG_81

Annelies madiol

gallery/attachments-Image-IMG_97
gallery/attachments-Image-IMG_0089

Simone Broekema

gallery/attachments-Image-IMG_37

Anouk Rotteveel

Marjon Rijsbergen

 U kunt mailen voor een afspraak of bellen naar 071 5761757 (zonodig even inspreken).