gallery/attachments-Logo-Logo-VL-kleine-rechthoek
gallery/logo vl vierkant

Fysiotherapie Vondellaan Leiden

Gezondheidscentrum Vondellaan

 Vondellaan 35Ac 2332 AA Leiden

071-5761757

info@fysiotherapievondellaan.nl

Vestiging van Optima Vita

Update i.v.m. Corona-crises

 

Wij hebben besloten dat we vanaf maandag 23 maart tot 6 april de praktijk sluiten voor alle fysieke behandelingen. Een substantieel deel van onze patiënten behoort tot groep kwetsbare mensen en in navolging van de richtlijnen van het RIVM en oproepen van de overheid willen wij graag onze bijdrage leveren deze groep mensen te beschermen.

Wij gaan ons uiterste best doen om op afstand behandeling voort te zetten via telefonische consulten en beeldbellen. Als u bij ons in behandeling bent gaan wij u bellen om te overleggen wat hierin uw behoeften zijn.

Voor vragen of het geven van adviezen zijn wij bereikbaar via de e-mail en de telefoon. Vindt u geen gehoor spreekt u dan alstublieft in dan bellen wij u terug zodra we in de gelegenheid zijn.

Wij willen iedereen heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke periode.

Fysiotherapie Vondellaan gaat

Fysiotherapie Vondellaan Leiden

 

Vondellaan 35Ac

 

071-5761757

 

info@fysiotherapievondellaan.nl

 

vestiging van Optima Vita

 

 

Openingstijden

Openingstijden

Maandag

Dinsdag    

Woensdag

Donderdag

Vrijdag            

Zaterdag

Zondag

8:00u    tot    21:00u

8:00u    tot    18:00u

8:00u    tot    19:00u

8:00u    tot    18:00u

8:00u    tot    18:00u

Gesloten

Gesloten

Handfysiotherapie

Fysiotherapie voor aandoeningen aan handen en polsen vereist vaak een extra kennis en vaardigheden. De gewrichten in de pols, de hand, vingers en duim vormen samen met de pezen en spieren een ingewikkeld samenspel om tot vaak nauwkeurige en krachtige bewegingen te komen van de hand. Bij blessures aan de pols en hand kunnen vaan letterlijk "onhandig" zijn en behoorlijk beperkingen opleveren in het dagelijks leven.

Voorbeelden van aandoeningen aan pols en hand die goed behandeld kunnen worden door onze fysiotherapeut in handen zijn Quervain, triggerfingers, herstel na breuken en peesscheuringen van pols en vingers, Dupuytren, stijfheid na schaaf- en snijwonden, onbegrepen polsklachten, Artritis of artrose van de hand en pols.

De handfysiotherapeut zal eerst een onderzoek doen, het probleem analyseren en tot een behandelvoorstel komen. De behandeling bestaat over het algemeen uit oefeningen, eventueel tapen of zonodig het aanmeten een spalk. Voor de spalk kunnen materiaalkosten in rekening worden gebracht. De fysiotherapeut zal dit vooraf met u overleggen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

gallery/attachments-Image-IMG_0726

Onze fysiotherapeut gespecialiseerd in handen is Wouter van der Mark.  

U kunt mailen voor een afspraak of bellen naar 071 5761757 ( zonodig inspreken)

U kunt Wouter direct benaderen op 06 10 52 92 79.