gallery/logo vl vierkant

Fysiotherapie Vondellaan

Praktijk van Maatschap Optima Vita

 

Vondellaan 35Ac

2332 AA Leiden

 

071-5761757

info@fysiotherapievondellaan.nl

Handfysiotherapie

Fysiotherapie voor aandoeningen aan handen en polsen vereist vaak een extra kennis en vaardigheden. De gewrichten in de pols, de hand, vingers en duim vormen samen met de pezen en spieren een ingewikkeld samenspel om tot vaak nauwkeurige en krachtige bewegingen te komen van de hand. Bij blessures aan de pols en hand kunnen vaan letterlijk "onhandig" zijn en behoorlijk beperkingen opleveren in het dagelijks leven.

Voorbeelden van aandoeningen aan pols en hand die goed behandeld kunnen worden door onze fysiotherapeut in handen zijn Quervain, triggerfingers, herstel na breuken en peesscheuringen van pols en vingers, Dupuytren, stijfheid na schaaf- en snijwonden, onbegrepen polsklachten, Artritis of artrose van de hand en pols.

De handfysiotherapeut zal eerst een onderzoek doen, het probleem analyseren en tot een behandelvoorstel komen. De behandeling bestaat over het algemeen uit oefeningen, eventueel tapen of zonodig het aanmeten een spalk. Voor de spalk kunnen materiaalkosten in rekening worden gebracht. De fysiotherapeut zal dit vooraf met u overleggen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

gallery/attachments-Image-IMG_0726

Onze fysiotherapeut gespecialiseerd in handen is Wouter van der Mark.  

U kunt mailen voor een afspraak of bellen naar 071 5761757 ( zonodig inspreken)

U kunt Wouter direct benaderen op 06 10 52 92 79.