gallery/attachments-Logo-Logo-VL-kleine-rechthoek
gallery/logo vl vierkant

Fysiotherapie Vondellaan Leiden

Gezondheidscentrum Vondellaan

 Vondellaan 35Ac 2332 AA Leiden

071-5761757

info@fysiotherapievondellaan.nl

Vestiging van Optima Vita

Update Corona 7-5-2020

We hebben groen licht gekregen van het RIVM om weer meer te gaan behandelen, ook behandelingen op de praktijk en aan huis zijn weer mogelijk. We houden ons hierbij aan de richtlijnen van de paramedische beroepsverenigingen. Dit houdt onder andere in dat wij indien mogelijk 1,5 meter afstand houden en een strikt hygiëneprotocol naleven. 

De richtlijnen van de RIVM blijven van kracht, dat wil zeggen dat als u (ook milde!) symptomen heeft zoals neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38oC) u thuis moet blijven. Dit geldt ook voor u als uw huisgenoten koorts of benauwdheidsklachten hebben. In deze gevallen kunt u NIET naar de praktijk komen maar neemt u telefonisch contact met ons op voor overleg. 

We zijn bereikbaar via de e-mail en de telefoon. Vindt u geen gehoor spreekt u dan alstublieft in dan bellen wij u terug zodra we in de gelegenheid zijn.

Team Fysiotherapie Vondellaan

Fysiotherapie Vondellaan gaat

Fysiotherapie Vondellaan Leiden

 

Vondellaan 35Ac

 

071-5761757

 

info@fysiotherapievondellaan.nl

 

vestiging van Optima Vita

 

 

gallery/veilig-naar-de-fysiotherapeut corona

Openingstijden

Openingstijden

Maandag

Dinsdag    

Woensdag

Donderdag

Vrijdag            

Zaterdag

Zondag

8:00u    tot    21:00u

8:00u    tot    18:00u

8:00u    tot    19:00u

8:00u    tot    18:00u

8:00u    tot    18:00u

Gesloten

Gesloten

Handfysiotherapie

Fysiotherapie voor aandoeningen aan handen en polsen vereist vaak een extra kennis en vaardigheden. De gewrichten in de pols, de hand, vingers en duim vormen samen met de pezen en spieren een ingewikkeld samenspel om tot vaak nauwkeurige en krachtige bewegingen te komen van de hand. Bij blessures aan de pols en hand kunnen vaan letterlijk "onhandig" zijn en behoorlijk beperkingen opleveren in het dagelijks leven.

Voorbeelden van aandoeningen aan pols en hand die goed behandeld kunnen worden door onze fysiotherapeut in handen zijn Quervain, triggerfingers, herstel na breuken en peesscheuringen van pols en vingers, Dupuytren, stijfheid na schaaf- en snijwonden, onbegrepen polsklachten, Artritis of artrose van de hand en pols.

De handfysiotherapeut zal eerst een onderzoek doen, het probleem analyseren en tot een behandelvoorstel komen. De behandeling bestaat over het algemeen uit oefeningen, eventueel tapen of zonodig het aanmeten een spalk. Voor de spalk kunnen materiaalkosten in rekening worden gebracht. De fysiotherapeut zal dit vooraf met u overleggen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

gallery/attachments-Image-IMG_0726

Onze fysiotherapeut gespecialiseerd in handen is Wouter van der Mark.  

U kunt mailen voor een afspraak of bellen naar 071 5761757 ( zonodig inspreken)

U kunt Wouter direct benaderen op 06 10 52 92 79.