gallery/logo vl vierkant

Fysiotherapie Vondellaan

Praktijk van Maatschap Optima Vita

 

Vondellaan 35Ac

2332 AA Leiden

 

071-5761757

info@fysiotherapievondellaan.nl

Orthopedische revalidatie

Na diverse orthopedische operaties, zoals het plaatsen van een nieuwe knie of nieuwe heup of na het vastzetten van botbreuken, breekt een periode van revalideren aan. Maar ook bij orthopedische aandoeningen zonder operatie, bijvoorbeeld na een periode van gips kan het nodig zijn te revalideren om tot een optimaal herstel te komen.

U kunt voor het vervolgtraject bij Fysiotherapie Vondellaan terecht. Door lid te zijn van het KnieHeupnetwerk (Alrijne ziekenhuis) en nascholingen en bijeenkomsten te volgen bij de verschillende ziekenhuizen in de regio zijn de medewerkers op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van orthopedische chirurgie en revalidatie. Geldende protocollen en richtlijnen zijn leidend tijdens de behandeling.

De revalidatie zal uiteindelijk vooral gericht zijn op functioneel trainen om op een optimaal niveau, passend bij uw leefstijl, uit te komen. Kwaliteit van bewegen is daarbij het uitgangspunt.

Als u (tijdelijk) minder mobiel bent na de operatie of het ongeval is behandeling aan huis ook mogelijk.

Openingstijden

Maandag

8:00u tot 19:00u

Dinsdag

8:00u tot 18:00u

Woensdag

8:00u tot 19:00u

Donderdag

8:00u tot 18:00u

Vrijdag

8:00u tot 17:00u

 Wordt u binnenkort geopereerd of bent u net geopereerd en wilt u alvast kennismaken of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op.

 De fysiotherapeuten die zich bezig houden met orthopedische revalidatie in onze praktijk zijn:

Robert Loeliger

U kunt een afspraak maken of meer informatie aanvragen door te e-mailen naar info@fysiotherapievondellaan.nl of te bellen naar 071 5761757 (zonodig even inspreken).

Vrijdag            

Zaterdag

Zondag

8:00u    tot    18:00u

8:00u    tot    18:00u

Gesloten

Gesloten

gallery/attachments-Image-IMG_57
gallery/attachments-Image-IMG_82

Annelies Madiol

gallery/attachments-Image-IMG_100

Marjon Rijsbergen