gallery/logo vl vierkant

Update i.v.m. Corona-crises

 

Wij hebben besloten dat we vanaf maandag 23 maart tot 6 april de praktijk sluiten voor alle fysieke behandelingen. Een substantieel deel van onze patiënten behoort tot groep kwetsbare mensen en in navolging van de richtlijnen van het RIVM en oproepen van de overheid willen wij graag onze bijdrage leveren deze groep mensen te beschermen.

Wij gaan ons uiterste best doen om op afstand behandeling voort te zetten via telefonische consulten en beeldbellen. Als u bij ons in behandeling bent gaan wij u bellen om te overleggen wat hierin uw behoeften zijn.

Voor vragen of het geven van adviezen zijn wij bereikbaar via de e-mail en de telefoon. Vindt u geen gehoor spreekt u dan alstublieft in dan bellen wij u terug zodra we in de gelegenheid zijn.

Wij willen iedereen heel veel sterkte toewensen in deze moeilijke periode.

Fysiotherapie Vondellaan Leiden

 

Vondellaan 35Ac

 

071-5761757

 

info@fysiotherapievondellaan.nl

 

vestiging van Optima Vita

 

 

Van harte welkom op de webpagina van Fysiotherapie Vondellaan Leiden, voorheen bekend als Avis Fysiotherapie en al jaren een begrip in Leiden. Wij zijn gevestigd in het  Gezondheidcentrum Vondellaan in Leiden

Al onze therapeuten zijn geregistreerd bij het Centraal Kwaliteit Register (CKR) van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en zijn BIG-geregistreerd.

 

Fysiotherapeutische behandeling is ook mogelijk aan huis of in een instelling (op indicatie van de arts) en in de avonduren.

 

Onze ervaren en betrokken therapeuten helpen u graag bij het herstel van de (pijn) klachten aan uw bewegingsapparaat, revalidatie na een operatie of leefstijlcoaching.  

 

Fysiotherapie Vondellaan is een vestiging van de maatschap Optima Vita.

Openingstijden

Maandag

Dinsdag    

Woensdag

Donderdag

Vrijdag            

Zaterdag

Zondag

8:00u    tot    20:00u

8:00u    tot    18:00u

8:00u    tot    20:00u

8:00u    tot    18:00u

8:00u    tot    18:00u

Gesloten

Gesloten

Maatschap Optima Vita (inclusief bijbehorende praktijken en werknemers) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacy policy willen wij heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Team Fysiotherapie Vondellaan Leiden

Onze therapieën