gallery/logo vl vierkant

Update Corona 7-5-2020

We hebben groen licht gekregen van het RIVM om weer meer te gaan behandelen, ook behandelingen op de praktijk en aan huis zijn weer mogelijk. We houden ons hierbij aan de richtlijnen van de paramedische beroepsverenigingen. Dit houdt onder andere in dat wij indien mogelijk 1,5 meter afstand houden en een strikt hygiëneprotocol naleven. 

De richtlijnen van de RIVM blijven van kracht, dat wil zeggen dat als u (ook milde!) symptomen heeft zoals neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38oC) u thuis moet blijven. Dit geldt ook voor u als uw huisgenoten koorts of benauwdheidsklachten hebben. In deze gevallen kunt u NIET naar de praktijk komen maar neemt u telefonisch contact met ons op voor overleg. 

We zijn bereikbaar via de e-mail en de telefoon. Vindt u geen gehoor spreekt u dan alstublieft in dan bellen wij u terug zodra we in de gelegenheid zijn.

Team Fysiotherapie Vondellaan

Fysiotherapie Vondellaan Leiden

 

Vondellaan 35Ac

 

071-5761757

 

info@fysiotherapievondellaan.nl

 

vestiging van Optima Vita

 

 

gallery/veilig-naar-de-fysiotherapeut corona

Openingstijden

Maandag

Dinsdag    

Woensdag

Donderdag

Vrijdag            

Zaterdag

Zondag

8:00u    tot    20:00u

8:00u    tot    18:00u

8:00u    tot    20:00u

8:00u    tot    18:00u

8:00u    tot    18:00u

Gesloten

Gesloten

Welkom

Van harte welkom op de webpagina van Fysiotherapie Vondellaan Leiden, voorheen bekend als Avis Fysiotherapie en al jaren een begrip in Leiden. Wij zijn gevestigd in het  Gezondheidcentrum Vondellaan in Leiden

Al onze therapeuten zijn geregistreerd bij het Centraal Kwaliteit Register (CKR) van het Koninklijk Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en zijn BIG-geregistreerd.

 

Fysiotherapeutische behandeling is ook mogelijk aan huis of in een instelling (op indicatie van de arts) en in de avonduren.

 

Onze ervaren en betrokken therapeuten helpen u graag bij het herstel van de (pijn) klachten aan uw bewegingsapparaat, revalidatie na een operatie of leefstijlcoaching.  

 

Fysiotherapie Vondellaan is een vestiging van de maatschap Optima Vita.

Maatschap Optima Vita (inclusief bijbehorende praktijken en werknemers) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacy policy willen wij heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Team Fysiotherapie Vondellaan Leiden

Onze therapieën